Shqip

Karta e gjelbër për fëmijë nën 21 vjeç

Kujdes!

Nëse fëmija juaj nuk është i pajisur me një status ligjor emigracioni të vlefshëm, është nën moshën 21 vjeç, dhe ju jeni një prind i vetëm, ai mund të kualifikohet për t’u pajisur me Kartën e Gjelbër!

Statusi i emigracionit të prindit dhe arsyet përse prindi hyn në SHBA nuk kanë rëndësi.

Gjithashtu nuk ka rëndësi nëse ju apo fëmija juaj po kërcënoheni me deportim apo jeni tashmë duke u proceduar në gjyqin e emigracionit.

Fëmija juaj mund të kualifikohet për Kartën e Gjelbër nëpërmjet këtij procesi përmes cilësdo nga situatat e shënuara më poshtë:

  • Prindi tjetër e ka abandonuar fëmijën;
  • Prindi tjetër e ka neglizhuar fëmijën;
  • Prindi tjetër ka abuzuar me fëmijën;
  • Njëri apo të dy prindërit kanë vdekur.

Për më tepër, nuk është e domosdoshme të jeni patjetër prindi i fëmijës apo i afërmi i tij për t’a ndihmuar atë të sigurojë Kartën e Gjelbër.

Pasi fëmija të pajiset me Kartën e Gjelbër, do të ketë mundësi në vijim për t’u bërë shtetas i SHBA.

Marrja e nënshtetësisë amerikane do t’i ofrojë fëmijës tuaj mundësi të panumërta për të ardhmen e edukimit të tij, karrierën, akses në sistemin shëndetësor e në shumë resurse të tjera.

Telefononi sot për një konsultë falas me një avokat të licensuar dhe me eksperiencë.

718-288-8799

Mos e humbisni mundësinë për t’i ndryshuar jetën një fëmije.

Contact Us
718-288-8799

2765 Coney Island Avenue, 2nd Fl.

Brooklyn, New York 11235